Videos

Unboxing en review: 3d pen (www.printerpen.nl)Een 3d pen geeft een hele nieuwe dimensie aan het tekenen wat je tot nu toe gewend bent! In deze video probeer ik voor het eerst een 3d pen uit en ik vond het heel bijzonder om mijn tekening letterlijk van het papier af te kunnen halen!

Met een 3d pen teken je met vloeibaar geworden plastic wat meteen weer afkoelt en dus hard wordt als het uit de pen is gekomen. Om het plastic (filament) vloeibaar te maken stop je de stekker van de pen in een stopcontact en de pen warmt dan op. Ik gebruik een verlengsnoer zodat ik nog genoeg bewegingsvrijheid heb met de pen.

In deze video laat ik je mijn allereerste tekenpogingen zien. Dat viel me nog tegen šŸ™‚ Ik moest echt even wennen aan de pen. Maar gelukkig ging het steeds beter. Ik ben heel benieuwd naar alle mogelijkheden en zal zeker vaker iets met deze pen maken!

De 3d pen is vanaf 49,75 te koop bij
https://www.printerpen.nl. 10 meter filament (PLA) kost 3,75. Er zijn ook voordeelpakketten te koop. PLA wordt gemaakt van natuurlijke stoffen zoals suiker en mais.

Klik hier voor de video waarin ik een 3d cadeau maak met de pen:
https://youtu.be/sq5Bm1a9zl8

Mocht je nog geen gratis lid zijn van ons kanaal, klik dan hier;
http://www.youtube.com/user/evelinemaureenNL?sub_confirmation=1

source